Περιγραφή Επιχείρησης

Με χαρά σας καλωσορίζω  στο “John Tattoo & Piercing Studio”. Το όνομά μου είναι Γιάννης Πατελάκης άλλα οι  φίλοι μου με  φωνάζουν  John. Ασχολούμαι  με την τέχνη του  τατουάζ από το  2012, όπου  στην αρχή ασxολήθηκα  με την  προετοιμασία του  σχεδίου. Η επιθυμία μου να εξελιχθώ  καθώς και το πάθος μου για το αντικείμενο του “Body Art”, με οδήγησαν να θέλω το μοτεράκι στο χέρι μου και όχι απλώς να το παρατηρώ.

Έχοντας και τους αγαπημένους μου ανθρώπους κοντά να με ενθαρρύνουν και να πιστεύουν σε μένα οι στόχοι μου δεν άργησαν να πραγματοποιηθούν. Δουλεύοντας σκληρά και επίμονα, σήμερα έχω το δικό μου χώρο/στούντιο όπου αυτό ήταν και το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου.Χωρίς στόχους η εξέλιξη δεν σε ακολουθεί.

Φτιάχνω όλα τα είδη τατουάζ αλλά η κατηγορία που πραγματικά με συνεπαίρνει  είναι τα χρωματιστά…τα λεγόμενα “watercolor”.

Αγαπάω αυτό που κάνω και είμαι αφοσιωμένος  στην  δουλειά μου και  γι’αυτό το λόγο  είμαι αυστηρός και πάρα πολύ προσεχτικός σε όλες τις λεπτομέρειες στην διαδικασία του τατουάζ. Δεν θέλω να υπάρχει χώρος για λάθη.

Ο χώρος μου είναι  υγειονομικά  ελεγμένος  και η  υγιεινή είναι  το πάν στην δουλεία μου. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο χώρο μας είναι ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ, PIERCING και ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. Για  οποιαδήποτε πληροφορία  παρακαλώ  καλέστε στα  στοιχεία επικοινωνίας. Θα χαρώ ιδιαιτέρως να σας καλωσορίσω και στο στούντιό μου από κοντά.

«John Tattoo Studio,Piercing and Permanent Make-Up»

Μιχελιδάκη 21 (Έναντι Cafe Πολυτεχνείο)
Ηράκλειο
Κρήτη 712 02

Τηλ.6944899928, 2810335124
Facebook:John-Tattoo Giannis Patelakis
WebSite://johntattooheraklion.com
Email: johntattooheraklion@yahoo.gr