Περιγραφή Επιχείρησης

Το Paralosgallery.com είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα για συλλέκτες και λάτρεις των παλαιών χαρτών, εκτυπώσεων και βιβλίων.

Προσφέρουμε χάρτες αντίκες από όλο τον κόσμο. Άτλαντες, εκτυπώσεις – aντίκες και γκαβούρες. Ταξιδιωτικά και εικονογραφημένα βιβλία. Bιβλία παλαιότερων χρόνων και κλασικά κείμενα.

Οι παλαιοί χάρτες μας είναι κυρίως του 16ου και 17ου αιώνα και καλύπτουν όλα τα μέρη του κόσμου, είναι εγγυημένα αυθεντικά. Δεν πωλούμε αναπαραγωγές.

Έχουμε μια ιδιαίτερη εστίαση στην Ελλάδα. Χάρτες αντίκες, εκτυπώσεις και ταξίδια. Εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο νησί ή τόπος στην Ελλάδα που ψάχνετε προσπαθούμε να το παρέχουμε εάν, αν υπάρχει.

Έχουμε επίσης ένα εκτεταμένο απόθεμα γενικών γκαβούρων: μυθολογικά, ιστορικά και φιλελληνικά θέματα. Η Ελλάδα ήταν μια σημαντική χώρα στο Grand Tour και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλά συναρπαστικά ταξιδιωτικά βιβλία όπως οι “Αρχαιότητες της Αθήνας” του Stuart και του Revett, το “Voyage a Constantinople” του Louis Dupre και τα γεωγραφικά έργα του Olfert Dapper, είναι κάποια από αυτά.

Καθώς πολλοί από τους ταξιδιώτες συνέχισαν περαιτέρω στη Μέση Ανατολή, έχουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα παλαιών χαρτών και εκτυπώσεων της Τουρκίας, της Αιγύπτου και των Αγίων Τόπων, συμπεριλαμβανομένων των λιθογραφιών του Ντέιβιντ Ρόμπερτς και πλακών από την “Περιγραφή της Αιγύπτου”.

Ειδικευόμαστε επίσης σε τυπωμένα κλασικά κείμενα, κυρίως του 16ου και 17ου αιώνα, που εκδίδονται από τα διάσημα σπίτια των Aldus, Estienne, Guinta, Wechel, Operinus και Froben μεταξύ άλλων. Αρχαίοι και Κλασικοί Έλληνες συγγραφείς που καλύπτουν την Ιστορία, την Επιστήμη, τη Γεωγραφία, τη Φιλοσοφία και τη Λογοτεχνία στην αρχαία ελληνική γλώσσα ή με παράλληλο ελληνικό και λατινικό κείμενο.

Με περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια στην Antiquarian Book, Map και Print sales business, προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υλικό υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικές τιμές.

Είμαστε μέλη του Συνδέσμου Βιβλιοπωλών Αντικών και της Διεθνούς Ένωσης Βιβλιοπωλών Aντικών.

Είμαστε μακροπρόθεσμοι εκθέτες στο The London Map Fair κάθε Ιούνιο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σπηλιάδου, Ναύπλιο / GPS:  37.565930, 22.795642
Τηλ: 27520 96449/ 99492
Email: info@paralosgallery.com
Website: paralosgallery.com