Περιγραφή Επιχείρησης

Το εστιατόριο Elvis, με έδρα την Πρέβεζα, είναι το σημείο όπου… συναντιούνται η ποιότητα, το καλό φαγητό, η άψογη εξυπηρέτηση με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Έχοντας πολυετή παρουσία στον χώρο της εστίασης, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Έμπειρο προσωπικό, με βαθύτατη γνώση του αντικειμένου, μεράκι για τη δουλειά και πάνω από όλα διάθεση να σας κάνει να νιώσετε… σαν στο σπίτι σας, είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να περάσετε στιγμές χαλάρωσης που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας, συνδυάζοντας την καλή παρέα με το υπέροχο φαγητό μας.

Τα υλικά μας είναι φρεσκότατα, όλα παρασκευάζονται την ώρα που τα παραγγέλνετε. Παράλληλα, έχουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ οι προσφορές μας είναι στο κλίμα των ημερών, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τις ξεχωριστές μας νοστιμιές πάντα με τον πιο οικονομικό και συμφέροντα για εσάς τρόπο!

Όλη την εβδομάδα (Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-02:00 και Σάββατο-Κυριακή 24ώρο) το εστιατόριο μας, είναι στη διάθεσή σας για να γευτείτε κι εσείς με τη σειρά σας τις λιχουδιές μας, που είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν τον ουρανίσκο σας απόλυτα ικανοποιημένο!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ελ. Βενιζέλου & Ι. Μουστάκη 5 Πρέβεζα / GPS: 38.954698, 20.754843
Τηλ:2682 028550
Website: restaurant-elvis.gr