Περιγραφή Επιχείρησης

Καλώς ήρθατε στην Anfield Μπαρ. Είμαστε σε ιδανική τοποθεσία στον κεντρικό εμπορικό δρόμο των Γουβών, απέναντι από το ταχυδρομείο στην καρδιά της πόλης. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια φήμη, για την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχουμε σε μία διασκεδαστική χαλαρή ατμόσφαιρα και γι’αυτό έχουμε κάνει πολλούς φίλους στο πέρασμα του χρόνου.

Σας προσφέρουμε ένα πλήρες μενού φαγητού που σερβίρεται όλη την ημέρα και το βράδυ. Ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινά, από πλήρες βρετανικό εώς ένα απλό ευρωπαϊκό στυλ πρωινού με χυμούς, φρέσκο καφέ και μια ποικιλία τσαγιών. Δοκιμάστε το πλήρες μενού μας, το οποίο συμπεριλαμβανομένει  μπαγκέτες, πίτσες και σαλάτες, ψάρια, μπριζόλες και μία πλήρη ποικιλία κρέατων στη σχάρα. Προσφέρουμε επίσης ολλανδικά σνακ και ελληνικές σπεσιαλιτέ. Χορτοφάγικό και παιδικό μενού  είναι επίσης διαθέσιμα. Τα φαγήτα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα και αποτελούν μια πραγματική γευστική ευχαρίστηση.

 

Πλήρης Κάλυψη Αθλητικών Γεγονότων

Ο αθλητισμός είναι ένα ουσιαστικό μέρος του Anfield Bar.
Σας προσφέρουμε την πλήρη κάλυψη των  αθλητικών γεγονότών από όλο τον κόσμο. Όποιο και αν είναι το άθλημα σας: ποδόσφαιρο,  ράγκμπι,  τένις, κρίκετ, Formula 1 και άλλα, το Anfield Bar είναι το ιδανικό μέρος για να ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά γεγονότα. Με μία πολλή μεγάλη τηλεόραση plasma , ελάτε να ευχαριστηθείτε την ατμόσφαιρα με το αγαπημένο σας άθλημα στο Anfield Bar.

Το Anfield Bar προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο internet στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας. Ελέγξτε τα email σας,  συνομιλήστε με τους φίλους σας μέσω της κάμερας, παίξτε παιχνίδια στις οθόνες μας των 21 ιντσών ή απλά  χρησιμοποιήστε τους υπολογιστές και τους εκτυπωτές, όπως εσείς επιθυμείτε.

 

Κάτω Γούβες, Ηράκλειο
Τηλ: 2897 042048