Περιγραφή Επιχείρησης

Η ταβέρνα του Βασίλη είναι ένας χώρος που από την αρχή της δημιουργίας της στηρίχτηκε στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Η ποιότητα και καθαρότητα των γεύσεων της σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωσή της στο τομέα της εξυπηρέτησης την έχει αναδείξει σε έναν από τους καλύτερους γευστικούς προορισμούς στην πόλη του Ναυπλίου.

Είμαστε ανοικτοί όλο το χρόνο καθώς η αίθουσά μας έχει χωρητικότητα 70 ατόμων και το καλοκαίρι βγάζουμε τα τραπεζάκια μας στο πλακόστρωτο της οδού Σταϊκοπούλου. Η ταβέρνα ο Βασίλης ξεκίνησε το 1989 σαν ένα μικρό οινομαγειρείο, το οποίο με την πάροδο του χρόνου, επεκτάθηκε, εκσυγχρονίστηκε και εναρμονίστηκε σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις, χωρίς να αλλάξει όμως τίποτα απο την ποιότητα και την καθαρότητα των βασισμένων στην Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, γεύσεών του. Η ταβέρνα ο Βασίλης στεγάζεται σε ένα πλήρες ανακαινισμένο κτίριο στο κεντρικότερο σημείο του Ναυπλίου, μέσα σε έναν απο τους ομορφότερους πεζόδρομους της πόλης.

Η σάλα της ταβέρνας έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει άνετα 70-75 άτομα κατά την χειμερινή περίοδο, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένη με συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Την θερινή περίοδο μπορείτε να απολαύσετε τις παραδοσιακές νοστιμιές μας στο μαγευτικό πλακόστρωτο πεζόδρομο μπροστά απο το μαγαζί, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 100 περίπου άτομα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σταϊκοπούλου 22, Ναύπλιο 211 00, Ναύπλιο / GPS: 37.566277, 22.797287
Τηλ: 2752025334
Website: www.tavernvasilis.gr