Περιγραφή Επιχείρησης

Το “Cafe Kouros” είναι ένα από τα ποιοτικά cafe του Αγκιστρίου με χαρισματική θέση, φανταστική θέα, πολύ δροσιά και ωραία ατμόσφαιρα, που κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας.

Βρίσκεται στην υπερυψωμένη παραλία του Μεγαλοχωρίου, κυριολεκτικά πάνω από την θάλασσα και αποτελεί μπαλκόνι με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό που κόβει την ανάσα και κερδίζει τις εντυπώσεις…

Το “Cafe Kouros” είναι ο τέλειος τρόπος για να διασκεδάσετε και να χαρείτε την πανοραμική άποψη του απέραντου γαλάζιου, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε το πρωϊνό σας, καφέδες, γλυκά, παγωτά, σάντουϊτς, τοστ, snacks, φυσικούς χυμούς, αναψυκτικά, μπύρες, ούζο, κρασί, ποτά και coctails.

Το “Cafe Kouros” λειτουργεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, κερδίζοντας από την αρχή τον επισκέπτη με το γρήγορο service, την πολύ καλή ποιότητα των παροχών του και με τα καλύτερα παγωμένα ποτά και εξωτικά coctails.

Συνδυάστε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά του Μεγαλοχωρίου με την απόλαυση που σας προκαλεί ένας δροσερός χυμός ή ένας παγωμένος καφές στο Cafe Kouros και αισθανθείτε την ελευθερία των καλοκαιρινών διακοπών.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Λιμάνι Μεγαλοχωρίου,  Αγκίστρι / GPS: 37.713226, 23.346062

Τηλ: 22970-91705