Περιγραφή Επιχείρησης

To 1980 δυο αδέρφια, ο Θωμάς και ο Νίκος, ερχόμενοι στην Αθήνα από τη Νεμούτα Ηλείας, λειτούργησαν την πρώτη τους ταβέρνα με την επωνυμία “Θωμάς” στο Άλσος Περιστερίου. Με την ποιότητα, την ικανότητα και το μεράκι που έδειξαν κατάφεραν να κερδίσουν γρήγορα την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Το τραγούδι “Έλα απόψε στου Θωμά” που κυκλοφόρησε το 1983, σημάδεψε την προσπάθεια τους να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των εστιατορίων, αφού ταυτίστηκε με την ταβέρνα τους, η οποία πολύ σύντομα έγινε αγαπητή στον κόσμο.

 Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, οι δύο οικογένειες δίνοντας τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά, με την εμπειρία και την αγάπη τους κατάφεραν να εδραιωθούν στο χώρο, ως ποιοτικοί εκφραστές της παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν και τέσσερα ακόμη εστιατόρια.

Με την ποικιλία των προϊόντων αλλά και την ποιότητα των υλικών, σας προσκαλούμε να απολαύσετε τις μοναδικές αυτές γεύσεις στους χώρους μας όπου η παράδοση και η νοστιμιά ισορροπούν σ’ έναν άψογο συνδυασμό.

 Σας ευχαριστούμε. Καλή σας όρεξη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γρηγορίου Λαμπράκη 18, Νίκαια / GPS: 37.976915, 23.665830

Τηλ: 6942 063295-6942063296