Καραμαλίκης – Bar Restaurant

Α. & Σ. ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ Ο.Ε, μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης από τις αρχες του 1950 με τον Σωτήριο Καραμαλικη να ιδρύει στο κέντρο του Κιάτου ένα παραδοσιακό εστιατόριο.

Το 1987 το εστιατόριο μεταφέρθηκε στην παραλιακή οδό του Κιάτου (Μιαούλη 9) σε έναν χώρο που έδινε την δυνατότητα παράλληλα με το εκλεκτό φαγητό και την διασκέδαση με ζωντανή μουσική χειμώνα – καλοκαίρι. Ο εξωτερικός χώρος διαμορφώθηκε έτσι ώστε να προσφέρει δροσερές στιγμές τα μεσημέρια του καλοκαιριού και αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές στο μπαρ του καταστήματος.

Το 2010 μεταφερθήκαμε σε νέες εγκαταστάσεις 200 τμ δίπλα στη θάλασσα με απεριοριστη θεα στον Κορινθιακό κόλπο επί της παραλιακής οδού Κιάτου στην διεύθυνση Ναυαρίνου & Πιπίνου.
Στο νέο μας χώρο μπορείτε να απολαύσετε τώρα το φαγητό σας ή το ποτό σας και δίπλα στην θάλασσα , μεσημέρι ή βράδυ. Ομπρέλες με ξαπλώστρες πάνω στο κύμα για να απολαύσετε το μπάνιο σας η τον καφέ σας.

Και φυσικά συνεχίζουμε να φροντιίουμε την νυχτερινή σας διασκέδαση με καλό φαγητό μεγάλη ποικιλία κρασιών και ζωντανή μουσική χειμώνα-καλοκαίρι.
Η επιχείρηση μας εχει βραβευτεί το 2007 απο το Επιμελητήριο Κορινθίας για τις υπηρεσίες μας που προσφέρουμε 60+ έτη .

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ναυαρίνου & Πιπίνου (Παραλία Κιάτου) / GPS: 38.020782, 22.738369
Τηλ: 2742 024000