Προφίλ

Η ENJOY s.a έχει παράσχει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες καταναλωτές από το 2005 και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, συλλόγους και οργανισμούς.

Η ENJOY s.a έχει εισέλθει στον τομέα του τουρισμού με μεγάλη επιτυχία και είναι γνωστή για την ορθότητα των κανόνων της αλλά και για την εφαρμογή τους. Χωρίς προμήθειες και πρόσθετα βάρη για τους επιχειρηματίες και μεγάλες παροχές για τους Έλληνες και ξένους τουρίστες.
Αυτή η κοινωνική παροχή για την οικονομία έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση και χαρά από όλους σε όλη τη χώρα και συνεχίζουμε …

Παροχές

Η  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με περισσότερες από 1200 επιχειρήσεις πανελλαδικά, προσφέρει στους παρακάτω κλάδους άνευ εξαιρέσεων και ημερομηνιών, άψογη εξυπηρέτηση με τις εξής παροχές:

  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ15-20%  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ!
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 7-10 %  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, ΕΩΣ 12 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΜΕΣΑ!
  • ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ!
  • ΕΚΔΡΟΜΕΣ50 %  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΓΕΥΜΑΤΑ,  ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ!
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ!

Στόχος

Η ENJOY s.a συνεχίζει το έργο της καινοτομώντας και νοικοκυρεύοντας τον βασικό τομέα του τουρισμού μας ,  προσπαθώντας και συμβάλλοντας για τον καθένα και όλους μαζί για μια πιο ανθρώπινη ζωή σε αυτές τις δύσκολες εποχές .

 

Η ENJOY s.a έχει υπογράψει συμφωνίες με 800… εστιατόρια , 300… ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα . Όλοι οι κάτοχοι της “Τουριστικής Κάρτας της Ελλάδας ” απολαμβάνουν ανθρώπινη συμπεριφορά , εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα .

Δεν είστε πλέον μόνοι…έχετε παντού ανθρώπους !